Ти си тука

Настани

2022 година

На денешен ден, 28 април, се навршуваат 92 години од раѓањето на проф. д-р Љупчо Ајдински. Годинава неговиот роденден го славиме без негово физичко присуство, но неговиот исклучител, племенит дух е со...

2021 година

На ден 02.12.2021 по повод, 03.12.2021 МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЛУЃЕТО СО ПОПРЕЧЕНОСТ, Хуманитарната Фондација "Проф. д-р. Љупчо Ајдински"  ги додели следните награди и признанија:
ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ

На ден 30.11.2021 ФИЛОЗОФСКИОТ ФАКУЛТЕТ славеше 1 век високо образование и 1 век државотворност, по тој повод  додели награда на фондацијата "Проф. д-р. Љупчо Ајдински" за долгогодишен и исклучител...

2018 година

Доделени парични награди на 28.04.2018 година:


1. Хуманитарната фондација „Професор д-р Љупчо Ајдински“ доделува парична награда во износ од 10.000 денари заедно со СЕРТИФ...

2017 година

Доделени награди на 03.12.2017 година:


1. Се доделува парична награда во износ од 10.000 денари заедно со СЕРТИФИКАТ на Ангела Мирчевска за постигнат на...

2016 година

НАГРАДИ


1. Награда во износ од 10.000 денари заедно со сертификат на Симона Костадинова од генерацијата запишана во 2011/2012 година на Институтот за де...

Изложбен Салон на Фондацијата

ул. Костурски Херои бр. 42,
1000, Скопје


Доделување награди на Филозофски факултет на 03.12....

Стојчевска Анита – Студент со највисок просечен успех на Институтот за дефектологија во генерацијата запишана во 2010/2011. Постигнат успех 9,60.


...

2015 година

Доделени награди на Филозофски факултет на 03.12.2015 година:


Стојчевска Анита – Студент со највисок просечен успех на Институтот за дефектологија во ге...

Отворете ги прозорците

Ректоратот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, на здружението „Отворете ги прозорците“ му беше доделена награда за постигнати врвни научно-истражувачки резултати во областа на дефектологијата и...

Страници