Ти си тука

Галерија

2021 година

На ден 02.12.2021 по повод, 03.12.2021 МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЛУЃЕТО СО ПОПРЕЧЕНОСТ, Хуманитарната Фондација "Проф. д-р. Љупчо Ајдински"  ги додели следните награди и признанија:
ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ

На ден 30.11.2021 ФИЛОЗОФСКИОТ ФАКУЛТЕТ славеше 1 век високо образование и 1 век државотворност, по тој повод  додели награда на фондацијата "Проф. д-р. Љупчо Ајдински" за долгогодишен и исклучител...

Одбор на фондацијата