Ти си тука
Категорија
Создавање работа и развој на студиите по дефектологија 1дел Настани, Видео
Интервју за МТВ - Д-р Ајдински Настани, Видео
Отворање на институции Настани
Стручен тим на Институтот за дефектологија Активности
Студиите по дефектологија при Филозоскиот факултет во Скопје Активности
Центар за вонредно студирање Активности
Оспособување на дефектолошки кадри Активности
Отворање на Вишата школа за социјални работници Активности
Сојузен собор на Собранието на СФРЈ Активности
Доделување на наградата „11 Октомври“ Активности
Беатификацијата на Мајка Тереза во Ватикан - Рим Активности
Љупчо Ајдински со д-р Златан Сремац Активности
Иницијативниот одбор за формирање на Друштвото за помош на ментално ретардирани лица Активности
50-годишнина (1946-1996 ) на Заводот за трансвузија на крв Активности
Учество на радио, ТВ-емисии и печатени медиуми Посети

Страници