Ти си тука

ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ

На ден 30.11.2021 ФИЛОЗОФСКИОТ ФАКУЛТЕТ славеше 1 век високо образование и 1 век државотворност, по тој повод  додели награда на фондацијата "Проф. д-р. Љупчо Ајдински" за долгогодишен и исклучителен придонес за развојот на наставата и науката на факултетот.